NOVO VRIJEME MISLI SAMO NA BODOVE

ZAVRŠNICA KUPA U ZAGREBU

Vikend pred nama donosi završni turnir malonogometnog Kupa Hrvatske.U Podsusedu, u lijepoj dvorani “Sutinska vrela” 8 će momčadi krenuti u lov na prvi ovosezonski trofej. U petak su na rasporedu četvrtfinalni susreti, a prvi će na parket dalmatinski klubovi koji trenutno ne briljiraju u ligaškim natjecanjima. Kijevo i Novo Vrijeme od 15 sati traže prolaz u polufinale.

Borislav Vuković: – Za razliku od prošle godine kada smo završnicu čekali s nestrpljenjem i ambicijama, ovoga puta imamo puno većih briga, onih u prvenstvu. Kup nam je sada zaista samo usputna stanica, želimo naravno pobijediti, ali prije svega posljednja dva kola 1. lige (Potpićan, Osijek) dočekati sa što zdravih i spremnih igrača. Novo vrijeme će igrati bez Kazazića (crveni karton) i kapetana Mate Vukovića koji je po svemu sudeći već završio sezonu nakon ozljede kontra Zagrepčana.Ni Kninjani nisu u formi, odrađuju drugoligaške obaveze nakon što je Crnica svima pobjegla na vrhu tablice. Imaju ambicija proći u polufinale, treći su nositelji, pobijede li, ostaje im kažu navijati za Dinamo kontra Splita, i s njima igrati polufinale…

ČETVRTFINALE, PETAK – 15 sati: Novo vrijeme – Kijevo, 17 sati: Uspinjača – Porto Tolero, 19 sati: Nacional – Osijek,21 sati: Futsal Dinamo – Split Tommy.

Polufinalne utakmice igraju se u subotu, veliko finale je u nedjelju.